Tietosuojaseloste 19.11.2020

 

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

EyeVision Oy (y-tunnus: 2566191-3)

Rauhalantie 4 B105

33480 Ylöjärvi

eyevision@eyevision.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen

  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

  • Tilastollisiin tarkoituksiin

  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelu-yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus 
  • Poisto-oikeus
 

Toimitusehdot

Yleistä

Silmageeli.fi on EyeVision Oy:n liiketoiminnan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy EyeVision (y-tunnus 2566191-3 Rauhalantie 4 B105, 33480 Ylöjärvi). EyeVision Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna-maksupalvelu. Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Meillä käytettävissä on Posti tai nouto toimipisteestämme Rauhalantie 4 B 105, 33480 Ylöjärvi.

Huomioithan, että postikuljetukseen pitää varata 7 – 14 päivää.

Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Käytössämme on kiinteät toimituskulut. Tuotteen painosta ja koosta riippuen toimituskulut ovat 5,90 €, 7,90 € tai 14,90 €.

 

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika Salli-tuotteissa on 10 (kymmenen) arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain.
Silmägeelin ja suojaintuotteiden toimitusaika pääsääntöisesti on 5 (viisi) arkipäivää.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Koskee kaikkia verkkokaupasta tilattuja tuotteita.

Asiakaspalautusten postikulut maksaa asiakas itse. Vastaavasti EyeVision Oy sitoutuu maksamaan palautetun tuotteen alkuperäisen hinnan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa ja varmistettuaan palautetun tuotteen eheyden. Rikkoutuneita ja käytettyjä tuotteita ei korvata. Mikäli tuote on särkynyt kuljetuksessa virheellisestä käsittelystä johtuen on tavaraa kuljettanut taho korvausvastuullinen. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä eyevision@eyevision.fi

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme eyevision@eyevision.fi.